Ceetee » Specials » Computergames

Games spelen, games voor computer en console

Games spelen, games voor computer en console Computergames en consolegames worden steeds vaker gespeeld. De aanschaf van dit soort games is vaak prijzig. Kijk voor je overgaat tot aanschaf op internet of een game leuk voor jou is.

Waar moet je op letten bij aanschaf van een game?

Wanneer je een game wilt kopen voor je computer of gameconsole is het verstandig om niet zomaar naar de winkel te gaan en een game uit te zoeken. Doe eerst uitgebreid onderzoek op internet voor welk soort spellen je interesse hebt. Verder is het handig om te kijken naar de speelduur van het spel. Wanneer je een duur spel aanschaft en vervolgens na 2 dagen uitgespeeld bent, is het zonde van je geld.

Welke mogelijkheden zijn er om games te spelen

  • Je kunt games online via de computer spelen, je kunt games downloaden (vaak tegen betaling) en je kunt in de winkel gekochte computergames spelen.
  • Je kunt games spelen op een console zoals X-box, Nintendo Wii, Playstation
  • Je kunt games spelen op een minicomputer zoals, Game Boy Advanced, Nintendo DS Lite, PSP

Special over games

In de artikelen van deze special kun je de beschrijving van een aantal games lezen. Naar aanleiding hiervan kun je kijken of je zelf wilt overgaan tot aanschaf.
Koop ik een Xbox, Wii of Playstation voor mijn kind?

Koop ik een Xbox, Wii of Playstation voor mijn kind?

Wanneer je een game-console wilt kopen voor je kind, dan is het belangrijk om zorgvuldig na te gaan welke game-console bij jouw kind past. Niet alleen de console is belangrijk, maar ook de spellen die…
Playtopia, online spelletjes spelen, geld winnen en chatten

Playtopia, online spelletjes spelen, geld winnen en chatten

Playtopia is een nieuwe Nederlandse spelletjessite. De site onderscheidt zich van reguliere spelletjessites doordat er een community programma in zit. Bovendien kun je met de punten die je verdient lo…
Zylom: online spelletjes spelen

Zylom: online spelletjes spelen

Zylom is een Nederlandse website waar je online spelletjes kunt spelen en (meestal tegen betaling) downloaden.
Gepubliceerd door Ceetee op 04-03-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.