Ceetee » Specials » Huisdieren

De mens en zijn huisdier

De mens en zijn huisdier Huisdieren zijn voor veel mensen belangrijk. Een huisdier aanschaffen en verzorgen lijkt simpel. Toch komt er nog heel wat bij kijken.

Huisdieren

Deze special bevat informatie over huisdieren. Veel mensen hebben al een huisdier en veel mensen denken erover een huisdier te nemen. Huisdieren zijn er in alle soorten en maten en zijn fijn gezelschap voor de mens.

Het wel en wee van huisdieren

Een huisdier geeft plezier in huis, zorgt ervoor dat eenzame mensen zich minder eenzaam voelen. Er zijn hele speciale huidieren en de gewone hond, kat of konijn. Allemaal hebben ze goede verzorging nodig om een ideaal en fijn huisdier te zijn. Huisdieren kunnen echter ook voor problemen zorgen of speciale aandacht nodig hebben. Deze special bevat artikelen met uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot huisdieren.
Blindengeleidehonden

Blindengeleidehonden

Ruim een jaar geleden hebben wij een blindengeleidehond geadopteerd, omdat hij vanwege een beschadigde heup onze blinde vriend niet meer kon helpen. Hier een artikel over blindegeleidehonden en het ve…

De sugarglider, het nieuwe huisdier

Een nieuw huisdier is steeds populairder aan het worden. Het is de sugarglider, oftewel de suikereekhoorn, een knaagdierachtig beestje dat echter tot de buideldieren behoort.
Depressieve huisdieren aan de Prozac

Depressieve huisdieren aan de Prozac

Het blijkt dat huisdieren zoals honden en katten steeds vaker, net als mensen, Prozac voorgeschreven krijgen tegen depressiviteit
Huisdier vermist, wat te doen?

Huisdier vermist, wat te doen?

Het komt regelmatig voor dat huisdieren vermist raken. Zij ontsnappen uit huis of uit hun kooi of zijn buiten en komen niet meer terug naar huis. Wat kun je doen om je huisdier terug te vinden?
Gepubliceerd door Ceetee op 01-10-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.