Ceetee » Specials » Werk en organisatie

Werken, loopbaan en ontwikkeling

Werken, loopbaan en ontwikkeling Werk, loopbaan en ontwikkeling zijn termen die een belangrijk deel uitmaken van het leven van de meeste mensen. Velen zijn op zoek naar informatie m.b.t. werk.

Werk en werk zoeken

Werk vinden gaat niet zomaar. Je moet er actief mee bezig zijn. Bij het zoeken naar vacatures, en schrijven van sollicitatiebrieven, de sollicitaties zelf zoek je naar informatie over de manieren waarop je dit het beste kunt doen.

Informatie

In deze special vind je diverse artikelen m.b.t. loopbaan, werk en organisatie. Laat je hier informeren over de diverse aspecten m.b.t. werk.
De virtuele secretaresse

De virtuele secretaresse

We zijn gewend dat een secretaresse zich op kantoor bevindt, haar kamer in de buurt van die van de manager. Dichtbij, zodat de manager op elk gewenst moment, de secretaresse kan aanspreken om een klus…
Dress for success

Dress for success

Dress for success: hoe ga je netjes gekleed naar een sollicitatiegesprek, wanneer je niet de middelen hebt om nieuwe kleding te kopen.
Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

De nieuwe manier van het voeren van een salarisadministratie is een online salarissysteem. Het voordeel van internet wordt hierbij volledig benut en het systeem geeft tijdwinst en is kostenbesparend v…
Solliciteren we in de toekomst via de webcam?

Solliciteren we in de toekomst via de webcam?

De al jarenlange traditie om een sollicitatiebrief te schrijven wanneer we belangstelling hebben voor een vacature wordt doorbroken door gebruik te maken van de webcam en te solliciteren door middel v…

Werken op het juiste niveau

Wanneer je op zoek gaat naar een baan, dan kun je ervoor kiezen om voor een "gemakkelijk" baantje of voor een verantwoordelijkere functie te gaan, wat is beter voor je?
Gepubliceerd door Ceetee op 30-09-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.